Sfarsit de saptamana plin de incendii in Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

pompieri-incendiu_0Pompierii militari maramureseni au lucrat la foc continuu in weekend-ul care tocmai s-a incheiat. Vineri, 14.08., pompierii Garzii de Interventie Borsa au lichidat un incendiu izbucnit la un sopron. Focul a distrus 200 metri patrati din acoperisul sopronului si circa 3200 de kg de fân. Militarii baimareni au lichidat un incendiu de vegetatie uscata, pe bulevardul Unirii din localitate, in urma caruia au ars circa 0,30 hectare de vegetatie.

Sâmbata, 15.08., pompierii Detasamentului Sighetu Marmatiei au fost chemati sa lichideze un incendiu izbucnit la un garaj, in care se afla un autoturism, pe strada Traian din localitate. Focul a distrus 50 de metri patrati din acoperisul garajului si autoturismul. Deoarece in vecinatatea garajului in flacari se aflau si alte garaje, flacarile s-au extins la inca doua constructii similare din care au ars tot 50 de metri patrati din acoperis. Pompierii baimareni au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperisul unei case din Tautii de Sus. Flacarile au mistuit circa 6 metri patrati de acoperis din lemn invelit cu ondulin si 4 metri patrati de  tavan din rigips. Tot sâmbata, pompierii maramureseni au intervenit in diverse localitati din judet pentru lichidarea unor incendii de vegetatie uscata. In total au ars circa 3 hectare de vegetatie uscata si 300 de baloti de paie.

Duminica, 16.08., pompierii sigheteni au lichidat doua incendii la deseuri menajere in urma carora au ars circa 500 de metri patrati de deseuri de la groapa de gunoi din Sighet. Militarii din cadrul Detasamentului de Pompieri ” Capitan Marchis Adrian” Baia Mare au lichidat un incendiu izbucnit la un autoturism in Satu Nou de Sus. Flacarile au distrus autoturismul in proportie de 95 %. Ultimele 2 interventii de duminica ale militarilor baimareni au fost la incendii de vegetatie uscata produse Baia Mare pe bulevardul Unirii si strada Victoriei. In primul caz au ars circa 3000 de metri patrati de vegetatie, iar in al doilea 2 metri patrati.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2