Sfarsit de saptamana plin de incendii pentru pompierii maramureseni

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

In weekend-ul care tocmai s-a incheiat, pompierii maramureseni au intervenit pentru lichidarea a 8 incendii. Dintre acestea, 3 incendii au izbucnit la cosurile de fum ale unor locuinte din localitatile Borsa (2) si Sapanta (1). In toate cele trei cazuri a ars doar funinginea din cosul de evacuare a fumului.

Vineri, 29 noiembrie, pompierii Pichetului Targu Lapus au lichidat un incendiu izbucnit la instalatia de incalzirea a unui mijloc de transport.

In urma incendiului a fost distrusa instalatia de incalzire. Pompierii viseuani au lichidat un incendiu in urma caruia au ars circa 50 kg de deseuri menajere.

Sambata, 30 noiembrie, intr-o curte la Stramtura, militarii Garzii de Interventie Bogdan Voda au lichidat un incendiu in urma caruia au ars circa 200 de anvelope auto.

Duminica, 1 decembrie, personalul Detasamentului Baia Mare a intervenit in cazul a doua incendii. Primul incendiu a izbucnit la un cap tractor pe strada Fabricii din municipiul Baia Mare. Focul a distrus circa 40% din cabina TIR-ului. Cel de al doilea incendiu a avut loc in Laschia, unde o afumatorie a fost cuprinsa de flacari. Au ars circa 24 de metri patrati din afumatorie, 7 metri cubi de lemn de foc si circa 60 kg de carne.

Informatii furnizate de Oana Gonczi, purtatorul de cuvant al ISU Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *