In sfarsit primim bani. Avantajele Maramuresului la impartirea bugetului pe 2015 (REACTIV)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

gabriel zetea, maramures, bani bugetNoul algoritm de impartire a banilor de la bugetul central catre comunitatile locale este unul benefic pentru localitatile cu venituri mai mici. In principiu, acest sistem propus de Liviu Dragnea avantajeaza cele mai multe dintre orase si comune, acestea primind sume nesperat de mari comparativ cu anii trecuti.

Acelasi principiu este valabil si pentru Maramures, un judet vaduvit  financiar in ultimele decenii, dar care a primit in 2014 si 2015 mai multi bani decat in toata perioada care a trecut din ’90 si pana azi.

Despre cum a reusit Maramuresul sa reintre in topul judetelor tarii la nivelul finantarilor din bani guvernamentali vorbeste Gabriel Zetea, vicepresedintele Consiliului Judetean Maramures, in cadrul emisiunii Reactiv.

ZiarMM

[youtube width=”680″ height=”383″]https://www.youtube.com/watch?v=VP2GhIha1yg[/youtube]

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. Dexter

    Daca Maramuresul a primit in 2014 si ianuarie 2015 o suma mai mare decat in toata perioada din 90 pana astazi, s-o spuna care este acea suma si care sunt banii primiti din 90 pana astazi. O asa aberatie n-am mai auzit niciodata. In afara de asta, sa spuna si ce suma a primit Maramuresul in 2104 comparativ cu restul judetelor din tara. Eu m-am cam saturat de toti insii astia intrati in politica pentru a fi intr-o campanie electorala continua, aruncand ion eter declaratii fara dovezi si argumente.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2