Sfaturile politistilor maramureseni cu ocazia Revelionului

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In minivacanta de Revelion, politistii de la structurile de ordine publica, rutiera, investigatii criminale, arme, explozivi si substante periculoase vor actiona zilnic pentru prevenirea si combaterea oricaror evenimente care ar putea afecta linistea cetatenilor si pentru a interveni atunci cand sunt sesizati cu privire la comiterea unor fapte antisociale. In zonele aglomerate sau in cele in care se anticipeaza prezenta unui public numeros, vor fi prezenti si politisti din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale.

Pentru ca petrecerea sarbatorilor sa fie linistita si fericita, celor care participa la astfel de evenimente li se recomanda sa evite implicarea in conflicte de orice natura si sa sesizeze politia in cazul unor scandaluri, loviri sau alte fapte antisociale.

Totodata politistii atrag atentia cu privire la consumul de alcool, multe dintre tragediile generate de criminalitatea cu violenta sau de evenimente rutiere producandu-se pe fondul consumului de alcool. Legislatia romana nu interzice consumul de alcool insa prevede sanctiuni pentru consumul de bauturi alcoolice in locuri publice de catre persoanele care nu au implinit 18 ani precum si pentru comercializarea bauturilor alcoolice catre minori.

„Evitati persoanele turbulente sau in stare de ebrietate! Deplasati-va in grup si nu raspundeti la provocarile altor persoane! Nu acceptati compania persoanelor necunoscute!

De asemenea va informam ca politistii vor monitoriza traficul rutier, pe toate drumurile nationale si judetene, pentru fluidizarea circulatiei si prevenirea evenimentelor rutiere. Recomandam tuturor cetatenilor sa adopte o conduita corecta in aceasta perioada si sa respecte indicatiile politistilor aflati in trafic.

Pentru orice infractiune la care sunteti victima sau martor, apelati numarul unic de urgenta 112! Retineti cat mai multe detalii despre autor: infatisare, particularitati, directia in care a fugit, numarul de la autoturismul folosit de acesta, complici etc. si comunicati toate amanuntele politiei”, se arata intr-un comunicat al IPJ Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2