Sfaturile politistilor maramureseni cu ocazia Rusaliilor

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

 

politisti2In perioada 18-20 iunie, politistii maramureseni vor actiona cu autospecialele  din dotare si vor organiza zilnic patrule de siguranta publica pedestre si auto.

Politistii rutieri vor fi prezenti pe arterele de circulatie din judet pentru prevenirea accidentelor si fluidizarea traficului pe caile de acces din zona lacasurilor de cult si a statiunilor turistice. Acestia vor actiona cu aparatura radar pentru depistarea si sanctionarea celor care nu respecta regimul legal de viteza si pun astfel in pericol siguranta rutiera, se arata intr-un comunicat de presa al IPJ Maramures.

Structurile de politie transporturi vor asigura masurile de ordine publica in trenurile de calatori precum si in statii si triaje de cale ferata.

 

 

Pentru sarbatorirea zilelor libere de Rusalii, unii prefera sa calatoreasca, altii sa iasa la iarba verde, in natura. Politistii maramureseni le recomanda tuturor sa nu uite ca, putina atentie poate preveni unele evenimente neplacute.

 

In minivacanta probabil ca va veti relaxa la iarba verde. Politia va recomanda sa acordati o atentie sporita lucrurilor personale, pentru a nu fi prejudiciati!

Pastrati mereu in raza vizuala, pentru supraveghere, patura, banca sau locul in care ati lasat obiectele personale!

Incercati sa lasati intotdeauna o persoana de incredere la locul respectiv! Nu lasati obiectele de valoare – bijuterii, portofele, telefoane mobile – la vedere pe plaja!

 

Celor care au ales sa se deplaseze cu avionul le recomandam sa nu pastreze obiecte de valoare (telefoane, tablete, notebook-uri, aparate foto sau de filmat) in bagajele pentru cala!

Daca aveti nevoie de servicii turistice, pe site-ul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, www.mdrt.ro, la sectiunea Turism/Unitati/Centre turistice gasiti informatii utile despre agentiile de turism licentiate, statiuni turistice atestate, centre de informare turistica etc.. Nu va lasati bagajele nesupravegheate pe durata calatoriei cu trenul sau cu avionul, in gara, in aeroport, in parcare ori la hotel!

Folositi taxiurile autorizate, iar dupa ce incepe cursa verificati ca aparatul de taxare sa functioneze! Bunurile de valoare si banii pe care ii aveti trebuie pastrati in seiful hotelului!

Nu permiteti accesul in camera dumneavoastra de hotel unor persoane necunoscute sau persoanelor cunoscute ocazional, se mai arata in comunicat.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

 1. Farfuridi

  Sfaturi de la Politia ROMANA de sarbatori
  ..baricadati-va in case sau umblati goi(fara podoabe,telefoane sau haine firmate) pe strada,si numai pe artere principale intre 10 si 14.00 . si doar in grupuri.
  ,,suraveghiati banca,patura locul nevasta/sotul, copii masina,bunica ,gratarul etc.)
  Daca luati taxiul …verificati : autorizatia,apratul -certificat metrologic,tariful,ITP-ul,atestatul conducatorului autosi daca se poate si fisa medicala si repertoriul manelistic din dotare…
  Daca zburati cu avionul …atunci ati zburat din schema de protectie ca nu avem aero patrule.
  O faceti pe propria raspundere.
  Fiti voi politisti ca noi…suntem ageamii.
  Va dorim minivacanta placuta si relaxanta!

  Vesnic la datorie,Politia ROMANA.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole