Shakira in turneul ”El Dorado World Tour”-Ecuador

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Cantareata Shakira si-a delectat joi seara fanii ecuadorieni cu un concert sustinut la Guayaquil (sud-vest), in care a interpretat o selectie din hiturile sale clasice, sau noi, in cadrul turneului sau ”El Dorado World Tour”, relateaza EFE.

Farmecul si energia artistei columbiene i-a contagiat pe cei peste 30.000 de spectatori care au venit sa o vada la spectacolul desfasurat pe stadionul Alberto Spencer, unde Shakira a interpretat cantecele sale de succes de la ”Inevitable”, la cele mai aplaudate si fredonate, precum ”Loba”, ”Perro fiel” sau ”Chantaje”.

Fanii ei au venit cu multe ore inainte pe stadion pentru a o vedea pe Shakira, care a fost ultima oara in Ecuador in urma cu sapte ani. Show-ul a fost electrizant cu un spectaculos joc de lumini si prezenta unor ecrane uriase care au apropiat-o pe artista de public.

In varsta de 41 de ani, Shakira a ajuns miercuri in Ecuador venind din Santiago de Chile pentru acest penultim concert din cadrul ”El Dorado World Tour”. Ultimul spectacol il va sustine acasa, la Bogotá.

Cu bilete care au oscilat intre 50 de dolari, cel mai ieftin, pana la 150 de dolari cel mai scump, concertul a avut loc in ziua in care se celebreaza memoria mortilor, Día de los Difuntos.

Partea latino-americana a turneului ”El Dorado World Tour”, cu care artista a strabatut deja Europa, a debutat in Mexic.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2