Si-a abandonat masina in rau ca sa scape de politistii de frontiera. Acum, soferul este cautat de autoritati

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Masina de teren era inmatriculata in Marea Britanie. Soferul a preferat sa se faca nevazut pentru a scapa de politistii de frontiera, care il urmareau in trafic. Nici focurile de arma trase nu l-au putut opri pe conducatorul auto. La aceasta ora, oamenii legii desfasoara activitati specifice pentru a-l identifica.

Iulia Stan, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “Ieri dimineata, 04 noiembrie a.c., politistii de frontiera din Brodina, judetul Suceava, au declansat o actiune pe linia combaterii contrabandei cu tigari, in zona de responsabilitate. Astfel, in jurul orei 10.30, colegii nostri au observat in apropierea frontierei de stat, pe directia localitatii Straja, un autoturism de teren, marca Mitsubishi Shogun, inmatriculat in Marea Britanie, care se deplasa dinspre frontiera de stat catre interiorul tarii. S-a actionat pentru oprirea la control a masinii, efectuand somatiile legale prin voce, insa soferul nu s-a supus, continuandu-si deplasarea in viteza, moment in care colegii nostri au executat trei focuri de arma in plan vertical si spre pneurile autoturismului, cu respectarea prevederilor legale.”

Intrucat nici de aceasta data masina nu s-a oprit, politistii au trecut la urmarirea acesteia, fiind descoperita abandonata, la scurt timp, in lunca raului Suceava.

Iulia Stan, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “Au fost anuntate si autoritatile ucrainene despre caz, in vederea cercetarii in comun a evenimentului de frontiera, concomitent cu dispunerea unor masuri de supraveghere si cercetare a zonei.”

In masina au fost descoperite mai multe colete cu tigari de provenienta ucraineana, care au fost transportate la sediul sectorului, unde in urma inventarierii a rezultat cantitatea de 4.950 pachete cu tigari, in valoare de 57.915 lei.
Tigarile au fost confiscate, iar autoturismul folosit la activitatea infractionala, in valoare de 7.000 lei, a fost indisponibilizat in vederea continuarii cercetarilor.

Acum, se efectueaza cercetari in vederea depistarii tuturor persoanelor implicate si a documentarii intregii activitati infractionale, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie luate masurile legale ce se impun.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2