Si-a modificat masina pentru a introduce in tara tigari de contrabanda. Ucraineanul a ramas si fara marfa si fara masina

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Un barbat in varsta de 43 de ani,  cu dubla cetatenie romano-ucraineana, a vrut sa intre in Romania pe la Petea, cu masina modificata special pentru activitati de contrabanda. Acesta se afla la volanul unui Citroen Jumper, inmatriculat in Germania. Omul s-a ales cu un dosar penal.

Radu Lungu, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “In baza analizei de risc, politistii de frontiera au efectuat un control amanuntit asupra autoturismului. Astfel, a fost descoperita ascunsa si nedeclarata, in vederea sustragerii de la controlul vamal, intr-un spatiu special amenajat, mai exact in podeaua autoturismului, cantitatea de 11.250 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare de 131.625 lei.”

Marfa a fost confiscata, iar soferul este cercetat, acum, pentru detinere in afara antrepozitului fiscal sau comercializarea produselor accizabile supuse marcarii fara a fi marcate sau marcate necorespunzator. Totodata, autoturismul, in valoare de aproximativ 37.6000 lei, a fost indisponibilizat pentru continuarea cercetarilor.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *