Si-a modificat masina pentru a introduce in tara tigari de contrabanda. Ucraineanul a ramas si fara marfa si fara masina

Reclame home 1
Reclame home 1

Un barbat in varsta de 43 de ani,  cu dubla cetatenie romano-ucraineana, a vrut sa intre in Romania pe la Petea, cu masina modificata special pentru activitati de contrabanda. Acesta se afla la volanul unui Citroen Jumper, inmatriculat in Germania. Omul s-a ales cu un dosar penal.

Radu Lungu, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “In baza analizei de risc, politistii de frontiera au efectuat un control amanuntit asupra autoturismului. Astfel, a fost descoperita ascunsa si nedeclarata, in vederea sustragerii de la controlul vamal, intr-un spatiu special amenajat, mai exact in podeaua autoturismului, cantitatea de 11.250 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare de 131.625 lei.”

Marfa a fost confiscata, iar soferul este cercetat, acum, pentru detinere in afara antrepozitului fiscal sau comercializarea produselor accizabile supuse marcarii fara a fi marcate sau marcate necorespunzator. Totodata, autoturismul, in valoare de aproximativ 37.6000 lei, a fost indisponibilizat pentru continuarea cercetarilor.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole