Si-au bagat tigari de contrabanda sub bancheta masinii – Ce au patit doi maramureseni

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Marti, 4 martie, in jurul orei 23.30, o patrula a politiei de frontiera din cadrul S.P.F. Sighetu Marmatiei a oprit pentru control, pe D.N. 18, in localitatea Craciunesti, judetul Maramures, un autoturism marca Mercedes.

In masina au fost identificati doi cetateni romani si anume conducatorul auto in persoana lui Alin M. de 31 de ani,  precum si Florin G. de 26 de ani in calitatea de pasager, ambii cu domiciliul in judetul Maramures.

“La controlul efectuat asupra masinii, politistii de frontiera au constatat faptul ca sub bancheta din spate se afla ascunsa o cantitate de tigari, fapt pentru care cele doua persoane precum si autoturismul au fost conduse la sediul sectorului in vederea efectuarii unui control amanuntit.

Astfel, sub bancheta din spate, intr-un locas special amenajat, lucratorii nostri au descoperit cantitatea de 1.490 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare de 13.400 lei”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

Cei doi maramureseni au declarat ca intentionau sa comercializeze tigarile pe piata neagra din municipiul Sighetu Marmatiei.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de colectare, detinere, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea si vanzarea bunurilor sau a marfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscand ca acestea provin din contrabanda sau sunt destinate savarsirii acesteia.

Totodata, intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii, iar autoturismul marca Mercedes a fost indisponibilizat in vederea continuarii cercetarilor.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2