Si cu banii nedati, si executata silit. Fundatia Baia Mare, mereu surprinzatoare

PNL

bani-robinetDeja subiectul Fundatiei Baia Mare 2021 tinde sa devina o piesa de teatru. Amuzanta, daca nu ar fi tragica. Absurda, daca nu ar reprezenta realitatea.

Toata lumea stie ca obtinerea titlului de capitala culturala era dezideratul principal al administratiei publice locale, proiectul de suflet al primarului ce face homemayoring, cel care a avut ideea. Stim cum li se spune in limbaj popular celor cu idei, asa ca nu insistam.

Foarte pe scurt, pe langa siteul finalizat la o zi dupa pierderea competitiei CEAC, Fundatia BM2021 a lasat in urma si o datorie la bugetul local in valoare de 8.860 LEI, pentru care s-a inceput executarea silita. Taxa pe cladiri.

Cu alte cuvinte, Primaria executa silit Fundatia pe care o finanteaza, pentru ca nu si-a platit datoriile la Primarie, deoarece nu a primit suficienti bani de la Primarie, sa achite banii de chirie pentru imobilul inchiriat de la Primarie.

Incoerenta, bufonerie, nonsens si lipsa de logica. Ingredientele unei piese de teatru absurd. Din pacate, e trista realitate a unui oras condus de acasa de un personaj cu idei multe.

Vladimir POPESCU

VEZI DOCUMENTUL PRIVIND EXECUTAREA SILITA

DATORII FUNDATIE

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

4 Comments

  1. mmm

    mda no comment … eu acuma sincer astpt pe cineva onest din primarie sa vina sa ne prezinte un raport al acestui esec … nu sa fie cineva tras la raspundere dar data viitoare sa stim sa reactionam mai bine la aberatiile unui infect precum Chereches

    Reply
  2. Pacurar Valentin Ioan

    Mai fratilor,Dunarea Braila bate CSM-ul.Cu Costica antrenor si fetele de la Baia Mare.Despre ce sa mai vorbim…

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1