Și la Maramureș e concurență mare pentru posturile de polițiști la Protecția Animalelor

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Pe cele șase posturi de ofițeri și agenți de poliție, scoase la concurs prin încadrare directă din sursă externă, pentru structura de protecția animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, au fost depuse în perioada de înscriere 139 de cereri de înscriere.

“Cea mai mare concurență este pe posturile de agent de poliție, fiind primite peste 100 de cereri, pentru cele trei posturi scoase la concurs.

Totodată au fost primite 16 cereri pentru postul de ofițer de poliție și încă pe atâtea  pentru cele două posturi de ofițer de poliție cu specializarea medic veterinar, cu precizarea că pentru acestea din urmă, validarea dosarelor și concursul va fi organizat la nivelul Inspectoratului General al Poliției Române.

În urma activității de validare a candidaturilor realizată pe plan local, în cursa pentru ocuparea unei funcții de polițist la Biroul pentru Protecția Animalelor Maramureș au rămas 90 de candidați, care urmează să susțină probele eliminatorii și proba scrisă la data de 23 ianuarie 2021”, precizează reprezentanții IPJ Maramureș.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. Andrei M

    Va rugam ca la urmatorul articol sa aflati cine si de ce isi bate joc de candidati; se programeaza candidatii pentru proba sportiva in judetul Prahova, acuma pe timp de pandemie si in conditiile meteo actuale.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *