Si-a modificat pragurile masinii de lux ca sa faca trafic cu tigari. Soferul a ramas fara autoturism

Politistii de frontiera si lucratorii vamali din Siret – I.T.P.F. Sighetu Marmatiei au descoperit, ascunse in pragurile unui autoturism de lux condus de un cetatean roman, 420 pachete cu tigari, de provenienta ucraineana.

“In data de 20 iunie a.c., in jurul orei 00.15, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Siret, judetul Suceava, pe sensul de intrare in tara, cetateanul roman M.V., in varsta de 53 de ani, conducand un autovehicul marca BMW X5. Actionand in baza unei analize de risc, politistii de frontiera impreuna cu lucratorii vamali au efectuat un control amanuntit asupra autoturismului, persoanei si bagajelor”, a precizat scms. Radu Lungu, purtator de cuvant la ITPF Sighetu Marmatiei.

Astfel, a fost descoperita ascunsa si nedeclarata, in vederea sustragerii de la controlul vamal, intr-un loc special amenajat, mai exact in pragurile masinii, cantitatea de 420 pachete cu tigari de provenienta ucraineana.

Tigarile, in valoare de 546 lei, au fost confiscate, iar soferul a fost amendat cu 5.000 lei.

Autoturismul a fost indisponibilizat in vederea continuarii cercetarilor deoarece avea confectionat locas special amenajat pentru transportul tigarilor.

A. A.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1