Sibienii de la E-an-na au cantat in Baia Mare. Cand muzica si poezia se combina in stilul metal FOTO

PNL

E-an-naBaia Mare a fost recent locul de desfasurare al unui concert care i-a avut drept cap de afis pe sibienii de la E-an-na. A fost un concert in clubul baimarean Shadows Rock Bar, singurul local din Baia Mare unde mai putem vedea la lucru si trupe de rock underground romanesti, dar si straine. Warm-up-ul a fost facut de catre cei de la Hybrid Symphony din Sighetu Marmatiei, care, spre surpriza poate a multora dintre cei prezenti, au venit si cu o piesa noua. Una care, judecand dupa reactia publicului, a fost bine primita si se va bucura de succes in viitor.

dsc_0916Dupa recitalul rockerilor sigheteni au urmat E-na-na, care au facut ce stiu ei mai bine. Au combinat elementele de folclor romanesc cu metal, ceea ce a iesit fiind o muzica dansanta, o hora metal, daca ne este permisa exprimarea. O muzica pe care poti juca si in acelasi timp face si headbanging. O muzica care prinde in special la publicul tanar, adica adolescenti, dar in Shadows Rock Bar au putut fi zariti si “veterani” intr-ale rockului din Baia Mare, care arata ca sunt deschisi si fata de tanara generatie, imbratisand noul. E-an-na poate fi considerata o revelatie a muzicii rock romanesti, fara doar si poate, ramane de vazut daca va confirma in continuare. Formatia a fost infiintata in 2014 si are lansat un prim material discografic.

E-an-na au pornit la drum in primul turneu oficial, numit sugestiv „Jocurile Jienei” dupa jumatatea lunii septembrie, concertul din Baia Mare fiind parte a acestui turneu. Turneul are ca scop promovarea primului material discografic al trupei, EP-ul „Jiana”.

hybrid

Cezar TUDOR

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1