Sibiu: 240 de semnaturi pe ora pentru candidatura lui Klaus Iohannis la presedintie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Peste 240 de semnaturi pe ora reusesc sa stranga, incepand de vineri, in municipiul Sibiu, echipele de campanie din partea ACL pentru sustinerea candidaturii la Presedintia Romaniei, a primarului Klaus Iohannis, afirma deputatul democrat-liberal Raluca Turcan, informeaza Agerpres.

In prima zi de strangere a semnaturilor pentru Klaus Iohannis, ACL reusise vineri, in municipiul Sibiu, sa stranga peste 7.000 de semnaturi.

„Semnalul este clar, Sibiul va da urmatorul presedinte al Romanei. (…) Sunt sigura ca romanii din tara si din strainatate vor putea face diferenta intre vorba goala a lui Victor Ponta si seriozitatea, echilibrul si rezultatele lui Klaus Iohannis”, sustine Raluca Turcan, copresedinte ACL Sibiu, intr-un comunicat difuzat sambata.

Deputatul liberal Mircea Cazan, copresedinte al ACL Sibiu, spera ca, pana luni dimineata, in Sibiu se vor strange peste 10.000 de semnaturi pentru Klaus Iohannis.

„Probabil la sfarsitul acestei saptamani vom trece de 10.000 de semnaturi. Va mai pot completa eu, am participat la mai multe intalniri impreuna cu domnul Klaus Iohannis prin tara, voi transmite mesajul sibienilor, voi spune intotdeauna ceea ce a facut domnul Klaus Iohannis pentru Sibiu si de ce domnul Klaus Iohannis trebuie sa fie presedintele Romaniei”, afirma Mircea Cazan, potrivit aceluiasi comunicat de presa.

ACL a inceput pe 12 august campania de strangere de semnaturi in judetul Sibiu.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2