Sighet: Bataie intre un calaret si un spectator la Festivalul Marmatia

Reclame home 1
Reclame home 1

pumn-bataieDuminica, 27 decembrie, pe timpul misiunii de asigurare a ordinii si sigurantei publice la Festivalul de Datini si Obiceiuri de Iarna „Marmatia 2015”, desfasurat in municipiul Sighetu Marmatiei, a avut loc o altercatie intre un participant calare la festival si un spectator, fiind necesara interventia efectivelor de jandarmi pentru restabilirea starii de normalitate, informeaza Jandarmeria Maramures.

In fapt, la orele 13.00, pe timpul trecerii unui grup calare, in dreptul Centrului de Informare Turistica de pe strada Traian din municipiul Sighetu Marmatiei, un spectator a adresat expresii jignitoare si injurii unui participant calare aflat in alaiul colindatorilor, totodata incercand sa-l traga de pe cal.

Iritat de comportamentul barbatului, persoana provocata l-a lovit cu pumnul in fata pe instigator, provocandu-i leziuni la nivelul fetei. In acel moment, jandarmii din dispozitivul de asigurare a ordinii publice au intervenit pentru aplanarea situatiei conflictuale, care avea premisele de a degenera. In urma altercatiei, a fost identificat numitul Mihai O., de 36 ani, din localitatea Vadu Izei, pentru care jandarmii au solicitat interventia medicala a unei ambulante. Barbatul lovit a fost transportat la sectia urgente a spitalului Sighetu Marmatiei, pentru acordarea ingrijirilor medicale specifice.

In urma cercetarilor si a discutiilor avute cu apartinatorii numitului Mihai O., a reiesit faptul ca intre acesta si tanarul sighetean Petrica F., de 21 ani, participant la festival, existau neintelegeri mai vechi. De asemenea, tanarul a fost condus la sediul subunitatii de jandarmi din Sighetu Marmatiei pentru luarea masurilor legale.

Totodata, partea vatamata aflata la spitalul din municipiu, la orele 13.30 precizeaza ca nu doreste sa depuna plangere impotriva agresorului Petrica F. Ca urmare, in prezenta martorilor, jandarmii sigheteni au aplicat masurile de sanctionare specifice pentru injurii, respectiv provocare si participare la scandal.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole