SIGHET – Spitalul Municipal va fi refăcut complet prin bani de la CNI

Reclame home 1
Reclame home 1
Toată lumea știe că Spitalul Municipal Sighetu Marmației are nevoie de modernizare. Și asta în cel mai scurt timp. Încet, încet lucrurile se mișcă, iar acum ultimele vești vin de la Compania Națională de Investiții.
„În urma cu cca. 3 ani echipa spitalului a refăcut documentațiile tehnice și a întocmit cererea de finanțare pentru a fi depusă de Primăria Sighet la Compania Națională de Investiții. Marți, 22 feburarie 2022 Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a înștiințat oficial că a aprobat la finanțare proiectul “Reabilitare,moderinizare și dotare secții chirurgicale din incinta Spitalului Municipal Sighetu Marmației”. În urma acestei investiții clădirea în care a funcționat Spitalul pentru copii cu dizabilități, va fi amenajata pentru a găzdui Compartimentul de Primiri Urgențe (CPU), Secția Chirurgie Generală, Compartimentul Ortopedie, Secția Anestezie și Terapie Intensivă (ATI) și un bloc operator cu 4 săli de operație.
Investiția în valoare de cca. 40 milioane lei cuprinde și dotarea acestor secții cu tot ce este necesar pentru desfășurarea activității. Realizarea acestei investiții va duce la o îmbunătățire a calității serviciilor medicale în cadrul spitalului nostru”, arată conducerea unității spitalicești.
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole