Sighet: Urmarire ca in filme pentru prinderea unui contrabandist de tigari

Miercuri dupa masa la ora 15.35 pe strada Faget din Sighetu Marmatiei, politistii de frontiera au efectuat semnalele regulamentare de oprire a unui autoturism condus de un sighetean in varsta de 37 de ani.

Acesta nu a respectat semnalul agentilor de politie si si-a continuat deplasarea spre localitatea Vadu Izei. Politistii au pornit in urmarirea lui si, la intersectia DN 18 cu strada Sugau, pe o portiune de drum unde se efectueaza lucrari de reabilitare, soferul a pierdut controlul directiei de mers. El a intrat in coliziune laterala cu un autoturism, apoi a lovit indicatoarele rutiere de pe marginea drumului, si in cele din urma a acrosat un alt autoturism care circula regulamentar in aceeasi directie de mers.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a unui barbat in varsta de 38 de ani din Baia Mare, soferul celei de-a doua masini acrosate. Acesta a fost transportat la Spitalul Municipal Sighetu Marmatiei pentru acordarea ingrijirilor medicale. 

Din primele cercetari efectuate de politisti s-a stabilit ca barbatul s-a sustras controlului politistilor de frontiera intrucat el transporta tigari de provenienta ucraineana.
Politistii continua cercetarile iar la finalizarea lor vor propune masurile legale.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1