Sighetean urmarit de politia spaniola, prins in Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Politistii de investigatii criminale au depistat un barbat, cautat la nivel international de autoritatile judiciare din Spania, pentru furt calificat.

Joi, 21 august, politisti din cadrul Politiei municipiului Sighetu Marmatiei, pe baza colaborarii cu cei de la Serviciului de Investigatii Criminale – Biroul Urmariri din cadrul I.P.J. Maramures, au pus in executare un mandat european de arestare, emis de autoritatile spaniole, pe numele unui barbat de 41 de ani, din Sighetu Marmatiei.

Acesta era urmarit pentru savarsirea infractiunii de furt calificat pe teritoriul Spaniei. Cel in cauza este banuit ca, in luna ianuarie 2005, ar fi sustras prin efractie, impreuna cu alti complici, 250 baxuri cu tigari si un autovehicul din cladirea unei companii.

Pentru depistarea persoanei in cauza, politistii au beneficiat de date si informatii suplimentare, obtinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul C.C.P.I. – I.G.P.R.

Cel in cauza a fost prezentat Parchetului de pe langa Curtea de Apel Cluj, care a emis pe numele lui ordonanta de retinere pentru 24 de ore, urmand a fi prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva in vederea predarii catre autoritatile spaniole. Barbatul a fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al I.P.J. Maramures.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2