Sighetu Marmatiei: Barbat retinut pentru trafic de droguri de mare risc

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Miercuri, 26 iunie, politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Maramures, sub coordonarea D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Maramures, au prins in flagrant delict o persoana, in timp ce vindea sute de comprimate ecstasy, informeaza IPJ Maramures.

Actiunea a vizat destructurarea unei retele infractionale specializata in trafic de droguri de mare risc, ce actiona in judetul Maramures. Flagrantul a avut loc in municipiul Sighetu Marmatiei, cand un barbat de 34 de ani intentiona sa vanda peste 400 de comprimate MDMA. Acestea, impreuna cu alte 102 comprimate, gasite anterior asupra aceleiasi persoane, au fost ridicate in vederea confiscarii de politistii de combatere a criminalitatii organizate (in total 570 de comprimate droguri de mare risc).

Ulterior, a fost pus in aplicare un mandat de perchezitie domiciliara, in urma caruia au mai fost ridicate patru telefoane mobile, 400 de euro, 1.540 de lei si inscrisuri care au legatura cu cauza.

Barbatul de 34 de ani, din Sighetu Marmatiei, a fost retinut pentru 24 de ore si urmeaza sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.

In cauza, s-a beneficiat de sprijinul Directiei Operatiuni speciale din Politia Romana si al Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Sighetu Marmatiei.

Politistii continua cercetarile in dosarul aflat sub supravegherea procurorului D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2