Sighetu Marmatiei: Elevi surprinsi cu alcool in incinta liceului

PNL

alcoolIn urma actiunilor independente ale jandarmilor, dar si a celor in cooperare cu reprezentantii institutiilor de invatamant desfasurate in zona apropiata scolilor din ultima perioada, s-au constatat o serie de nereguli sanctionate de catre Jandarmeria Maramures.

Astfel, pe timpul patrularii pe raza municipiului Sighetu Marmatiei, la ora 15.20 un echipaj de jandarmi a fost solicitat la Liceul Tehnologic Marmatia. Ajunsi la fata locului, 4 elevi consumau alcool in incinta liceului. Pe langa faptul ca tinerii de 16 ani se cinsteau reciproc, asupra lor s-au gasit si petarde. Elevii au fost sanctionati cu amenzi contraventionale.

Miercuri, 18 noiembrie, in intervalul orar 08.00-12.00, in urma unei actiuni in colaborare cu reprezentantii institutiilor de invatamant preuniversitar din Sighetu Marmatiei, jandarmii au surprins un numar de 10 elevi cu varste intre 15 si 18 ani, care au parasit nemotivat perimetrul institutiei de invatamant in timpul programului educational. Tinerii au fost gasiti in barurile din apropierea scolilor.

In jurul orelor 13.00, echipajul de jandarmi care executa o misiune de patrulare pe raza municipiului Sighetu Marmatiei, l-a identificat pe Daniel O., in varsta de 15 ani. Fiind elev la Liceul Tehnologic Marmatia, a patruns  in incinta Liceului Forestier Marmatia, fara a respecta normele de acces in institutia de invatamant. Tinarul a fost sanctionat contraventional conform prevederilor legale.

In aceeasi zi, dar la ora 13.10, un alt echipaj de jandarmi aflat in misiunea de patrulare pe raza municipiului Sighetu Marmatiei, l-a surprins pe numitul Radu A., in varsta de 15 ani, elev la Liceul Tehnologic Forestier, in timp ce fuma in curtea liceului. Fapta sa a fost sanctionata cu amenda contraventionala .

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1