Sighetu Marmatiei: Marfa de contrabanda transportata cu drona

Reclame home 1
Reclame home 1

Politistii de frontiera din cadrul ITPF Sighetu Marmatiei au descoperit si confiscat, in urma unor actiuni punctuale, 900 pachete cu tigari de provenienta ucraineana. Intr-unul din cazuri, tigarile de contrabanda, ambalate intr-un colet, au fost trecute peste frontiera cu un aparat de zbor de mici dimensiuni, posibil drone, precizeaza Politia de Frontiera din Maramures.

Iulia Stan, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “Azi dimineata, in jurul orei 00.30, politistii de frontiera din Sighetu Marmatiei au sesizat, in zona de responsabilitate, un zgomot produs de un aparat de zbor de mici dimensiuni, specific unei drone, care a traversat frontiera din Ucraina in Romania. S-a procedat la monitorizarea traseului aparatului de zbor si cercetarea zonei, fiind descoperit, in zona de frontiera, un colet cu tigari de provenienta ucraineana.”

In cel mai scurt timp, s-a luat masura informarii autoritatilor ucrainene despre eveniment, in vederea cercetarii in comun a cazului. In urma inventarierii coletului, a rezultat cantitatea de 450 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare de aproximativ 5.265 lei, care au fost ridicate in vederea confiscarii.

Acum, politistii de frontiera fac cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, la final urmand a se lua masurile legale ce se impun.

Alte pachete cu tigari de contrabanda au fost descoperite de catre lucratorii Politiei de Frontiera Brodina.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole