Sighetu Marmatiei: Perchezitie la o persoana banuita de comiterea mai multor furturi din locuinte

home camp2
home camp2
home camp2

Marti, 19 decembrie, politistii au efectuat o perchezitie domiciliara, pe raza municipiului Sighetu Marmatiei, la o persoana banuita de comiterea mai multor infractiuni de furt din locuinte si garaje. Sigheteanul este banuit ca in cursul lunii mai a.c. ar fi patruns prin efractie intr-un garaj de pe raza municipiului, de unde a sustras mai multe bunuri.

In urma perchezitiei, politistii au gasit si ridicat aproximativ 50% din bunurile sustrase din garaj dar si mai multe unelte electronice, telefoane, ceasuri, bauturi alcoolice, produse cosmetice susceptibile a proveni din comiterea mai multor furturi din locuinta. Toate acestea au fost ridicate de politisti in vederea continuarii cercetarilor, conform IPJ Maramures.

In continuare politistii desfasoara cercetari pentru documentarea intregii activitati infractionale a sigheteanului, stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care au fost comise faptele, identificarea tuturor persoanelor implicate si tragerea acestora la raspundere penala.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *