Sighetu Marmatiei: Perchezitii la traficanti de droguri

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

tigara-joint-droguriPolitistii specializati in combaterea criminalitatii organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Maramures au efectuat 17 perchezitii domiciliare pentru documentarea activitatii infractionale a unor persoane cu preocupari pe linia traficului si consumului ilicit de droguri.

La data de 19 iunie, politistii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Maramures, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T- Biroul Teritorial Maramures, au efectuat 17 perchezitii domiciliare, pe raza municipiului Sighetu Marmatiei.

La activitati au participat politisti de la structurile de combatere a criminalitatii organizate din Salaj si Bistrita – Nasaud, politisti din cadrul I.P.J. Maramures, doua echipaje canine din cadrul Directiei Regionale a Vamilor Cluj, precum si jandarmi.

Perchezitiile au vizat o retea infractionala de trafic si consum de droguri de risc si mare risc, respectiv cannabis si hasis.

In urma perchezitiilor, au fost ridicate 120 de grame de cannabis si 9 grame de hasis, precum si instrumente folosite la prelucrarea acestora.

Cercetarile continua, pentru probarea intregii activitati infractionale, sub aspectul savarșirii infractiunii de trafic de droguri de risc.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Directia Operatiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane si de Departamentul de Informatii si Protectie Interna.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2