Sighetu Marmatiei: PNL, simpozion dedicat lui Gheorghe I. Bratianu

PNL

Simpozionul dedicat academicianului liberal Gheorghe I. Bratianu a adunat la Sighet, la sfarsitul saptamanii trecut, numerosi reprezentanti ai PNL Maramures, sefi de organizatii judetene liberale, precum si colegi din conducerea centrala a partidului.

“S-a discutat despre rolul lui Bratianu atat in cultura romana, cat si in politica romaneasca, pentru ca dincolo de orice, a fost un mare academician, un mare patriot si un mare liberal, care a luptat pana la capat pentru principiile sale. Desigur, participantii la Simpozion au vizitat si Memorialul Sighet care, din spatele zidurilor, ne transmite permanent o lectie despre trecut, dar si despre prezent si viitor”, se arata intr-un mesaj de pe pagina de Facebook a PNL Maramures.

Referitor la acestea, presedintele PNL Maramures, Ionel Bogdan, a spus ca Gheorghe I. Bratianu a fost un mare patriot care a luptat pentru principiile sale pana la capatul vietii.

“O zi extraordinara, plina de evenimente la Sighet. Am participat, alaturi de colegi din PNL Maramures, de sefi de organizatii judetene liberale si de colegi din conducerea centrala a partidului la un simpozion dedicat lui Gheorghe I. Bratianu, un mare liberal, un mare patriot, un om care a luptat pentru principiile sale pana la capatul vietii.

Marele academician liberal si-a gasit sfarsitul la Sighet, in temuta inchisoare comunista, transformata acum in Memorial. Am mers desigur cu totii si la Memorial, am vizitat zidurile reci si am simtit, ca de fiecare data, ca trebuie sa ducem lupta lor mai departe si sa ne sustinem valorile si principiile indiferent de situatia in care ne aflam. O lectie a trecutului valabila si pentru prezent si pentru viitor”, a declarat Ionel Bogdan, pe reteaua de socializare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2