Sighetu Marmatiei: Prins de politisti in timp ce conducea in stare de ebrietate

De la conducerea unui autovehicul de catre o persoana in stare de ebrietate sau fara pemis pana la producerea unei tragerii nu este decat un pas! Pentru a preveni producerea unor incidente si ranirea unor persoane, politistii sunt prezenti si in sezonul rece, zilnic, pe drumurile publice din judet.

Aseara, la Sighetu Marmatiei, politistii au preintampinat o tragedie: un barbat in stare avansata de ebrietate si fara permis, care conducea un autoturism, a fost oprit inainte de a provoca un accident. Putin dupa ora 22.00, politistii au efectuat semnalele regulamentare de oprire a autoturismului condus pe strada Tractorului din municipiu.

La volan a fost identificat un barbat de 39 de ani. Testarea care a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea indicata fiind de 0.81 mg/l alcool pur in aerul expirat! Totodata, verificarile politistilor au relevat ca acesta nu detine permis de conduecre pentru nicio categorie de autovehicule.

In cauza a fost intocmit dosar penal iar politistii continua cercetarile, urmand a dispune masuri legale.

“Politistii subliniaza faptul ca recent, un barbat care a condus in stare avansata de ebrietate a fost retinut pentru 24 de ore si ulterior i-a fost aplicata masura arestarii preventive pentru 30 de zile, iar masurile care vor fi luate in astfel de cazuri vor fi ferme de fiecare data! Participantii la trafic trebuie sa se bucure de drumuri in siguranta! Nu va jucati nici cu vietile participantilor la trafic, nici cu libertatea dumneavostra!”, mentioneaza reprezentantii IPJ Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1