Sighetu Marmatiei: Tigari de contrabanda ascunse intr-o duba

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In data de 31 martie, in jurul orei 7.30, la nivelul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Maramures s-a declansat o actiune pe linia combaterii contrabandei cu tigari in zona de responsabilitate.

Pe timpul actiunii, un echipaj mobil al politiei de frontiera a depistat in trafic, pe raza localitatii Sighetu Marmatiei, judetul Maramures, o autoutilitara marca Fiat Ducato, condusa de Adrian K., in varsta de 42 ani, domiciliat pe raza judetului Bihor.

„In urma controlului efectuat asupra autoturismului, politistii de frontiera au descoperit, in compartimentul marfa, un loc special amenajat in care au fost observate mai multe pachete cu tigari.

Drept urmare, barbatul impreuna cu autoutilitara a fost dus la sediul politiei de frontiera in vederea continuarii cercetarilor.

In continuarea cercetarilor, s-a constatat faptul ca autoutilitara avea confectionat un loc special pentru transportul tigarilor, in compartimentul marfa al acesteia, loc ce a fost amenajat in podeaua autovehiculului.

In acesta, lucratorii nostri au descoperit o cantitate impresionanta de tigari, de provenienta ucraineana, iar in urma inventarierii acesteia a rezultat cantitatea de 11.080 pachete”, se arata intr-un comunicat al ITPF Sighetu Marmatiei.

Tigarile, in valoare de 121.000 lei, urmau sa ajunga pe piata neagra de desfacere insa, in urma actiunii acestea au fost ridicate in vederea confiscarii.

Totodata, barbatul este cercetat pentru savarsirea infractiunii de contrabanda, iar autoturismul folosit la transportul tigarilor a fost ridicat in vederea continuarii cercetarilor.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2