Sighetu Marmatiei: Tigari de contrabanda ascunse in lada frigorifica

PNL

tigari ladaPolitistii de frontiera din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Maramures, pe timpul executarii unor misiuni de supraveghere si control in zona de frontiera, au depistat pe raza municipiului Sighetu Marmatiei o persoana de sex masculin care comercializa, pe strada, tigari de provenienta ucraineana.

In momentul in care echipajul politiei de frontiera a procedat la legitimarea barbatului, acesta a fugit, fiind depistat in curtea unui imobil, in timp ce ascundea tigarile intr-o lada frigorifica, ajutat de o alta persoana,

Cele doua persoane au fost identificate ca fiind Ioan K. si Ionut K., in varsta de 61 respectiv 27 ani, ambii domiciliati pe raza judetului Maramures.

La controlul efectuat in lada frigorifica au fost descoperite 1.460 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare de 13.000 lei.

Tigarile au fost ridicate in vederea confiscarii iar barbatii sunt cercetati pentru savarsirea infractiunii de colectarea, detinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea si vanzarea bunurilor sau a marfurilor, care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscand ca acestea provin din contrabanda sau sunt destinate savarsirii acesteia.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1