Siguranta elevilor de la Liceul de Arte, in atentia autoritatilor

PNL

masini parc regina maria (3)In cadrul sedintei privind siguranta in scoli, intalnire care a avut loc in 15 decembrie la Prefectura Maramures, au fost aduse in discutie problemele care exista la mai multe unitati scolare din judet in ceea ce priveste siguranta elevilor din punct de vedere rutier. Sunt destule scoli in Baia Mare unde elevii risca in orice moment al zilei sa fie loviti de o masina, ca exemple putamd fi date strada Progresului, zona strazii Colegiului Mihai Eminescu, Vasile Lucaciu si lista ar putea continua.

O problema de acest gen a fost semnalata la Colegiul Economic “Pintea Viteazul” din Cavnic, situat pe drumul Judetean Baia Sprie – Ocna Sugatag, avand doua intrari direct din strada in scoala. Desi intrarile sunt semnalizate cu treceri de pietoni si indicatoare de limitare de viteza, masinile circula cu viteza, punand in pericol siguranta elevilor.

Subprefectul Gavris Ardelean a promis ca se vor cauta solutii pentru rezolvarea acestei probleme, care, de altfel, se regaseste si in cazul Colegiului de Arte din Baia Mare.

Ziarmm.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

2 Comments

  1. Emanuel

    Autoritatile ar trebui sa insiste mai mult pe strada Progresului!!! De ce niciodata nu vezi vreun politist de la rutier acolo? Se conduce haotic iar copii de-abia reusesc sa traverseze pe la trecerile de pietoni! Rusine autoritatilor pentru ca nu stiu sa detecteze punctele nevralgice in acest sens!!! Nu uitati PROGRESULUI!!!

    Reply
  2. mmm

    acolo nu siguranta e problema ci parintii … nu stiu pe vremea noastra se mai mergea si pe jos la scoala … acuma musai tre dus plodul pana in usa scolii cu masina si blocata circulatia … parinti idioti si necivilizati cresc copii la fel ca ei asa ca sa nu ne miram ca suntem aratati cu degetul sau ca suntem condusi de penali … daca de la noi ca indivizi nu porneste civilizatie si bun simt o sa fim o tara de 2 lei pe veci …

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1