Simfonia Unirii – Un proiect cultural care reuneste peste 120 de muzicieni (VIDEO)

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Simfonia Unirii este un proiect cultural unicat, ocazionat de aniversarea Centenarului Romaniei, avand la baza un concept care reuneste peste 120 de muzicieni.

Proiectul isi doreste sa reactiveze spiritul si identitatea muzicala a romanilor, punand accent pe reinterpretarea actuala a unor teme din folclorul autentitc romanesc. Povestea acestui spectacol va fi proiectata in timpul concertului pe un panou led urias. Concertul va fi filmat si disponibil online, pentru a fi mai usor accesibil publicului larg.

Laura Bretan, faimoasa tanara cu voce de opera care a castigat premiul cel mare la “Romanii au talent”. La scurt timp dupa, artista de doar 15 ani a reusit sa impresioneze si juratii versiunii americane si sa termine pe locul 2 in cadrul ” America’s Got Talent “. Este o tanara foarte iubita in Romania, cu o poveste de viata care inspira si o puritate care poate trezi acea emotie necesara coagularii energiilor societatii romanesti.

2Vibes Symphony aduce impreuna doi dintre cei mai spectaculosi percutionisti romani, intr-o explozie de energie si vitalitate. Ciprian Rogojan, fondator a formatiei SISTEM si Alexandru Anastasiu, doctor in muzica si castigator a bursei Yamaha.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2