Simion Bizau despre preturile la RCA: „Cate pagube au facut camioanale afara? Cate pagube au facut in tara?”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

simion bizauConsilierul local Simion Bizau si vicepresedinte al Asociatiei Carausilor Particulari din Romania, a declarat ca una din principalele cauze ale preturilor uriase la RCA este faptul ca piata de asigurari este controlata de un grup de firme care pun preturile pe care le doresc.

„Problema e destul de grava si nu e de acuma, e de mult, de la inceputul anului. Problemele din piata sunt foarte grave, in sensul ca au ramas patru, cinci jucatori pe piata, de fapt sunt trei firme mama afara, care coordoneaza. Au facut tot ce au putut si au inchis pe Omniasig, au inchis Carpatica, Eurolines, toate le-au inchis, firmele care nu au fost in gasca lor. Si dupa ce au facut chestia asta, au pus preturile pe care le vor ei.

Costurile mari sunt in acele reasigurari. Dupa sunt salariile foarte nesimtite pe care le au ASF-ul si toti angajatii principali de la firmele de asigurari, ca toti sunt straini, toti presedintii care conduc asigurarile. Si atunci normal ca nu mai sunt bani pentru asigurari si dau vina. Dar cate pagube au facut camioanale afara? Cate pagube au facut in tara? Ei vor sa ia bani cat mai multi, sa-i duca afara o parte si ce ramane aici, domle, nu sunt bani de despagubiri”, a spus Simion Bizau.

Vlad HERMAN

Foto: rugbybaiamare.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. George

    O fi avind omul dreptate, dar tare agramat se exprima acest consilier. Noroc ca noi stim romineste mai bine ca el si-l intelegem, dar nu-i acordam intelegere.

    Reply
  2. Zoli

    Principalul vinovat – statul roman care in frunte cu hotii din parlament a adus aceste firme de asigurari din exterior!S-a aplicat aceasi politica ca in toata economia romaneasca:tot ce e in tara si e romanesc desfiintam sau o facem sa inchida si aducem firme straine care duc banii afara si modifica tot dupa bunul lor plac iar politicienii nostri sa se poata imbogati dupa procentajul primit!Asadar hai sa fim slugi la noi in tara!Dar nici romanii nu s-au lasat mai prejos si au alergat toti sa-si faca asigurari la altii,ca deh! tot ce e strain e mai bun ca cel romanesc!Asadar vreti schimbare?Nu mai faceti asigurari la straini daca se poate la firme romanesti,nu mai cumparati tot din hypermarketuri daca puteti sa cumparati de la tarani si nu va mai bateti cu caramida-n piept ca sunteti romani,aratati-o!Si bravo transportatorilor care au protestat!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2