Simona Halep – 2017 a fost de departe cel mai bun an pentru mine

Reclame home 1
Reclame home 1

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, miercuri seara, ca 2017 a fost de departe cel mai bun an din cariera sa de pana acum, tinand cont ca la finalul acestuia a urcat pe locul 1 in clasamentul mondial, informeaza AGERPRES.

„2017 a fost cel mai bun an pentru mine de departe. Dar in acelasi timp si cel mai greu. Am trecut prin momente emotionale dificile, insa si foarte frumoase cand am ajuns pe locul 1. A fost un an frumos si sper sa vina altii si mai frumosi in continuare”, a spus Halep, prezenta miercuri la gala organizata de Asociatia Presei Sportive (APS) cu ocazia implinirii a 90 de ani de la infiintare.

Numarul 1 mondial a mentionat ca dupa zilele de vacanta pe care le va petrece in tara va participa la turneul demonstrativ Intercontinental World Tennis Thailand Championship, care va avea loc in zilele de 23 si 24 decembrie.

„Voi incepe antrenamentele in Romania pentru ca mai am cateva zile de vacanta. Deja am inceput sa alerg un pic in sala. Apoi voi merge la turneul demonstrativ din Thailanda. Merg cu mare drag acolo pentru ca nu va fi presiunea de la turneele oficiale. Iar meciurile pe care le voi disputa in Thailanda ma vor ajuta sa ma pregatesc pentru turneele din debutul anului viitor”, a precizat Halep.

Jucatoarea de tenis Simona Halep a fost premiata in cadrul Galei APS 90 alaturi de fosti si actuali sportivi precum Gheorghe Hagi, Ion Tiriac, Valeria Racila, Elizabeta Samara, Alina Vuc, componentele echipajului feminin de dublu vasle, Ionela-Livia Lehaci si Gianina-Elena Beleaga, al echipajului feminin de 8+1, Ioana Vrinceanu, Viviana-Iuliana Bejinariu, Mihaela Petrila, Iuliana Popa, Madalina Beres, Denisa Tilvescu, Adelina Bogus, Laura Oprea si Daniela Druncea.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole