Simona Halep a coborat pe locul 6 in clasamentul WTA; Irina Begu a urcat pe 28

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

simona halepRomanca Simona Halep a coborat o pozitie si de afla pe locul 6 in clasamentul mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis (WTA), in timp ce Irina Begu a reusit un salt de sapte locuri si a urcat pe 28. Begu (25 ani), dupa semifinala de la Roma, s-a apropiat la doar trei locuri de cea mai buna clasare a carierei (locul 25, anul trecut in octombrie).

Doar patru romance figureaza in top 100, celelalte doua fiind Monica Niculescu, aflata pe 35, un loc mai jos fata de saptamana trecuta, si Sorana Cirstea, care stationeaza pe 99. Patricia Tig se afla la limita, pe 101, Andreea Mitu e pe 114, iar Alexandra Dulgheru a ajuns pe 129, dupa ce a coborat 31 de locuri.

Serena Williams conduce detasat in clasamentul general, urmata de Agnieszka Radwanska si de germanca Angelique Kerber, care au facut rocada. Muguruza se mentine pe locul 4, iar Halep a fost devansata cu doar 40 de puncte de Azarenka. Romanca are un avans de circa 800 de puncte fata de italianca Roberta Vinci, urmatoarea clasata.

La dublu, Niculescu a urcat patru pozitii si este acum pe 26, Irina Begu a facut si ea un salt de patru trepte (pana pe 37), Raluca Olaru a urcat un loc, pe 48, ca si Andreea Mitu (pe 82).

In ierarhia Road to Singapore, pentru Turneul Campioanelor, Halep ocupa locul 6 in continuare, Begu a urcat spectaculos 26 de locuri si se afla pe 26, iar in top 50 se mai gasesc Monica Niculescu (pe 48) si Sorana Cirstea (49).

In clasamentul incasarilor din acest an, Simona Halep este in continuare pe patru, cu 1,4 milioane dolari, Irina Begu a urcat pe 26, iar Monica Niculescu se afla pe 37.

Detalii pe agerpres

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2