Simona Halep premiata cu 30.000 lei, de catre Ministerul Tineretului si Sportului

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

simona halepMinisterul Tineretului si Sportului (MTS) a emis un ordin prin care jucatoarei de tenis Simona Halep i-a fost oferit Premiul national pentru sport in valoare de 30.000 de lei, “pentru rezultatele de exceptie obtinute in anul 2014″.

Ordinul, emis in 13 noiembrie a.c, a fost publicat in Monitorul Oficial de marti.

Gabriela Szabo, ministrul Tineretului si Sportului, a declarat, pe 22 decembrie, ca un simbol al sportului romanesc este astazi jucatoarea de tenis Simona Halep, al carui nume este pe buzele tuturor. ”Toti sportivii au excelat, dar Simona Halep este astazi pe buzele tuturor. Evolutia Simonei Halep a fost una extraordinar de frumoasa si de rapida. Vreau sa mai amintesc si gimnastica, scrima, boxul ori judo la fete. Sunt sportivi care au excelat si care, din pacate, nu au fost foarte mult promovati de presa din Romania. Dar, daca vorbim astazi de un simbol al sportului romanesc, care a excelat si care a avut o evolutie extraordinar de frumoasa si de rapida, acesta este Simona Halep”, a spus ministrul Tineretului si Sportului, in cadrul unei conferinte la MTS.

Romanca Simona Halep, numarul trei mondial in tenisul profesionist feminin, a fost desemnata cea mai populara jucatoare din 2014 pe site-ul circuitului feminin (wtatennis.com).

Simona Halep (23 ani) a jucat anul acesta prima sa finala de Mare Slem, la Roland Garros, a mai disputat finala turneului de la Madrid, a castigat la Doha si Bucuresti, incheind anul cu finala Turneului Campioanelor, pierduta in fata Serenei Williams.

agerpres

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *