Simona Halep va deveni mama in curand

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Simona Halep a dezvaluit ca va deveni foarte curand mamica. Informatia s-a aflat in contextul in care sportiva se implica pentru al doilea an la rand intr-un proiect de dotare a maternitatilor cu echipamente de ultima generatie.

Simona Halep se implica pentru al doilea an intr-un proiect care isi propune dotarea maternitatilor cu echipamente medicale necesare bebelusilor nascuti prematur. In cadrul unei conferinte de presa, cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei a declarat ca dragostea pentru copii si suferinta celor mici a determinat-o sa se implice in acest proiect anunta YVE.

„Ca sportiv de performanta, stiu cat de importanta este sustinerea, iar gesturile simple sunt cele care conteaza cel mai mult, iti dau curajul sa continui. Sper sa strangem cat mai multe inimi si sa se alature cat mai multi romani acestei cauze”, a declarat sportiva.

Ba mai mult, Simona Halep se pare ca se pregateste sa devina mama pentru prima data. Dupa ce sportiva a declarat in nenumarate randuri ca iubeste enorm copiii, a fost intrebata cand va deveni mama. Consilierul ei de imagine a dat un raspuns scurt si la obiect: „Curand”.

Proiectul care isi propune dotarea maternitatilor cu echipamente medicale necesare bebelusilor nascuti prematur a fost initiat in anul 2013 de catre Asociatia Salvati Copiii. De atunci si pana in prezent, peste 40 de maternitati din tara au primit echipamente de ultima generatie, care au costat aproximativ 500.000 de euro. Campania, care se va desfasura anul acesta, incepand cu 17 februarie, va avea loc sub egida „Fii in inima lor pe viata”. Sloganul a pornit de la ideea ca atunci cand esti alaturi de cineva intr-un moment greu, ii ramai pentru totdeauna in suflet…

Simona Halep este cunoscuta in prezent ca cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei. Desi a practicat acest sport inca din copilarie, succesul ei a inceput abrupt, ajungand in doar cateva luni numarul doi mondial.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2