Simona Man: PP-DD nu va fuziona cu niciun partid

home camp2
home camp2
home camp2

parlamentulromaniei_or-600x400Partidul Poporului – Dan Diaconescu (PP-DD) nu fuzioneaza cu niciun partid, cu atat mai putin cu UNPR, sustine presedintele formatiunii, Simona Man, potrivit unui comunicat remis marti AGERPRES.

“Partidul Poporului — Dan Diaconescu nu fuzioneaza cu niciun partid, cu atat mai putin cu UNPR, asa cum unii incearca sa induca in eroare electoratul nostru. Masinaria de propaganda a unor partide nu trebuie luata in seama. Totul este o dezinformare, menita a crea degringolada in randul alesilor locali ai PP-DD, membrilor si simpatizantilor PP-DD”, afirma Man, potrivit sursei citate.

Ea precizeaza ca PP-DD nu se va dizolva si nu va renunta la principiile si valorile promovate in fata romanilor.

“Partidul Poporului — Dan Diaconescu isi respecta electoratul care l-a votat in 2012 si nu se va dezice de Dan Diaconescu. Sacrificiul pe care acesta il plateste cu propria-i libertate, pentru dreptul la exprimare al romanilor, ne intareste si mai mult. Vom purta mai departe lupta presedintelui fondator, Dan Diaconescu, cu cei care folosesc armele politice doar in interesul propriu”, precizeaza Simona Man, adaugand ca formatiunea politica va candida in 2016 sub sigla violet a PP-DD.

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

1 Comment

  1. Izvorul Izei Tsunamy

    Unde-i unu …nu-i putere .
    La necaz si la durere.
    Unde-s multi puterea creşte… Aşadar doamna , unirea este necesara nu fuziunea. Chemati pe cei mulţi alaturi . L-ati susţinut pe Ponta si a fost decapitat PPDD.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *