Sindicalistii din administratie strang semnaturi pentru greva generala

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

protest sindicate hotnewsActiunile organizate de sindicatele din administratia publica locala nu au fost suficiente pentru a atrage atentia Guvernantilor la problemele grave ale salariatilor din acest sector de activitate, desi au recunoscut ca angajatii din acest domeniu sunt cei mai slab platiti, peste 70% din angajati avad salariul minim pe economie.

“Toate acestea au determinat ca federatiile din administratia locala sa demareze procedura de strangere de semnaturi in vederea declansarii grevei generale, la o data stabilita de birourile federale, pe care o vom comunica ulterior.

Totodata, situatia umilitoare si batjocura la adresa angajatilor din administratia locala,  i-a determinat pe mai multi colegi de a recurge la o forma de protest extrema si de a  lua decizia de a intra in greva foamei in fata Guvernului,  in prima parte a lunii septembrie 2015.

Solicitam colegilor din administratia locala o mobilizare generala si ii invitam sa ni se alature in aceste demersuri, fiind convinsi ca numai impreuna vom birui”, a spus Silvia Moldovan, presedintele Federatiei Sindicatelor Pro Administratie din Romania.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *