Sindicalistii din administratie strang semnaturi pentru greva generala

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

protest sindicate hotnewsActiunile organizate de sindicatele din administratia publica locala nu au fost suficiente pentru a atrage atentia Guvernantilor la problemele grave ale salariatilor din acest sector de activitate, desi au recunoscut ca angajatii din acest domeniu sunt cei mai slab platiti, peste 70% din angajati avad salariul minim pe economie.

„Toate acestea au determinat ca federatiile din administratia locala sa demareze procedura de strangere de semnaturi in vederea declansarii grevei generale, la o data stabilita de birourile federale, pe care o vom comunica ulterior.

Totodata, situatia umilitoare si batjocura la adresa angajatilor din administratia locala,  i-a determinat pe mai multi colegi de a recurge la o forma de protest extrema si de a  lua decizia de a intra in greva foamei in fata Guvernului,  in prima parte a lunii septembrie 2015.

Solicitam colegilor din administratia locala o mobilizare generala si ii invitam sa ni se alature in aceste demersuri, fiind convinsi ca numai impreuna vom birui”, a spus Silvia Moldovan, presedintele Federatiei Sindicatelor Pro Administratie din Romania.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2