Sindicalistii din grupele SPAS, SPAU si Directia de Sport Baia Mare sunt in greva japoneza

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Sindicalistii din grupa SPAS Baia Mare, unde lider este Maria Cimpian, au respectat calendarul de proteste spontane stabilit de Federatia Sindicatelor PRO ADMINISTRATIA din Romania.

Maria Campian, lider grupa SPAS Baia Mare, a declarat pentru ZiarMM: ”Astazi este greva japoneza cu banderola pe mana. Am avut o sedinta ieri si au fost de accord sa facem greva japoneza, sa punem banderolele pe mana si vom vedea ce se intampla zilele urmatoare. Membrii de sindicat suntem aproximativ 60, dar si ceilalti care nu sunt membrii de sindicat sunt solidari cu noi”.

SPAS este un serviciu al Primariei Baia Mare care nu are sediul in incinta unitatii administrativ teritoriale. Astfel, membrii de sindicat de aici sunt informati cu privire la actiunile sindicale de catre doamna Maria Campian, care este vicepresedinte in consiliul de conducere al Sindicatului Administratiei Maramures.

Nici SPAU Baia Mare si nici Directia de Sport Baia Mare nu au sediul in cladirea Primariei si astfel, angajatii au reusit sa se organizeze cat de cat, fiind si aici, o parte dintre ei, in greva japoneza. La cele doua servicii, liderul de sindicat este Radu Buda, vicepresedinte Sindicatul Administratiei Maramures.

Anamaria AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2