Sindicalistii din invatamant picheteaza din nou Inspectoratul Scolar Judetean Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

protest isj maramures 2Sindicatul Liber din Invatamant Maramures continua protestele in fata sediului Inspectoratului Scolar Judetean, conform unui anunt postat pe site-ul slimm.ro.

Actiunea de pichetare va avea loc vineri, 1 aprilie, incepand cu ora 12.00, iar reprezentantii SLI Maramures sustin ca actiunile de acest gen vor continua si in urmatoarele saptamani.

“Ne-am propus, deocamdata, pichetarea Inspectoratului scolar, in fiecare zi de vineri, timp de patru saptamani, cu un numar de aproximativ 20 de persoane, intre orele 12 si 12.30.

Vineri, 25 martie, a fost programat personalul nedidactic, fiind majoritar in sentintele pe tema sporurilor. Dar pentru aceasta zi nu am reusit sa obtinem aprobarea e a picheta, deoarece Jandarmeria Maramures este implicata in mai multe activitati, neputand participa la actiunea noastra.

Asadar suntem nevoiti sa ne amanam pichetarea pentru vineri, 1 aprilie, intre orele 12 si 12.30 cu membrii de sindicat, personal nedidactic”, a spus Ioana Petreus, presedintele Sindicatului Liber din Invatamant Maramures.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

1 Comment

  1. liviu

    Deja devine enervant. I s-a comunicat d-nei Ioana Petreus ca nu vom picheta pana nu-si publica dansa declaratia de evere. Vrem sa vedem leutii de care beneficiaza lidera si noi amaratii asteptam un spor pentru conditii rusinoase. Nesimtita!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2