Sindicalistii maramureseni, solidari cu angajatii de la Electrolux Satu Mare

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

In semn de solidarizare, o delegatie formata din 15 sindicalisti maramureseni a participat joi, 21 martie, la greva angajatilor de la firma Electrolux Satu Mare.

Secretarul general al Cartel ALFA Maramures, Liviu Pop, a mentionat cativa dintre cei prezenti: “a fost o delegatie de 15 persoane condusa de presedintele Florin Hossu, am fost eu, Nicu Muresan, presedintele Sindicatului din Administratie, liderul de la Spital, Fodo Robert”.

Motivul grevei il reprezinta dorinta angajatilor de a avea un salariu mai mare. “Pentru ca cer 2 lei/ora in plus la salariu”, a adaugat Liviu Pop.

Secretarul general al Cartel ALFA Maramures mai spune ca azi la Satu Mare s-a pus borna 0 a renasterii miscarii sindicale din tara.

“Azi la propunerea Marmuresului, prin vocea mea, la Satu Mare s-a pus borna 0 a renasterii miscarii sindicale din Romania. Oamenii trebuie aparati, cei care muncesc, nu lasati prada batjocurii altora. Cred ca e a 14-a zi de greva, ne-am hotarat sa sprijinim pana la capat, inclusiv se fac straneri de bani in contul salariarilor, sa putem sa-i ajutam.

Inclusiv la nivel international s-a transmis, la Bruxelles, domnul Dandea a interpelat Comisia Europeana sa spuna ce se intampla. Daca liderii nu se sacrifica, miscarea sindicala e 0. Ne vom duce mai multi, cu mai multe autocare daca nu se va ceda, pentru ca azi la ei, maine se poate intampla la altii”, a mai precizat Liviu Pop.

Vlad HERMAN

Sursa foto: portalsm.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1