Sindicalistii maramureseni vor picheta Prefectura din Cluj – Vezi motivul

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Aproximativ 30 de membrii ai Sindicatului din Administratie Maramures vor picheta Prefectura Cluj in data de 2 aprilie, alaturi de colegii din judetele regiunii Nord-Vest.

Acestia vor solicita Guvernului sa continue negocierile cu privire la mai multe puncte, printre care aplicare salarizarii unitare, anularea ordonantei care nu da voie la tichetele de masa, aplicarea contractului si acordului pe ramura.

„In data de 2 aprilie vom face la Cluj pichetarea Prefecturii, unde vor veni cei din Maramures, Bistrita, Salaj, Bihor, Satu Mare si Cluj. Simultan vor fi pichetari in toata tara.

Facem pichetarea pentru a solicita Guvernului sa continue negocierile cu noi si sa nu mai amane solicitarile noastre”, a spus Liviu Pop, presedintele Sindicatului din Administratie Maramures si vicepresedinte al Federatiei Nationale a Sindicatului din Administratie.

In cazul in care Guvernul nu va da curs solicitarilor sindicalistilor, acestia vor merge pana la un miting de proportii la Bucuresti, iar in final la declansarea grevei.

Citeste aici revendicarile sindicalistilor

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2