Sindicalistul Liviu Pop, tinta atacurilor mediatice. A deranjat ca l-a sustinut pe Marinel Rob (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Liviu Pop, liderul Sindicatului din Administratia Maramures, infirma faptul ca la nivelul Primariei Baia Mare s-ar infiinta o noua structura sindicala. El spune ca articolele aparute in cateva publicatii locale pe aceasta tema contin informatii eronate, menite a manipula si crea diversiune.

„Aceste declaratii sunt false, pentru ca nu exista niciun grup, nu exista nimic. Si ce sindicat e ala cu membri care nu platesc cotizatii (asa cum se scrie intr-unul din articole, n. red.)? Aia e o societate de binefacere. Aceste moduri de actiune, de a discuta si de a face diversiuni se stie cine le practica. Sindicatul din Administratie, care numara peste 800 de membri, are reprezentativitate legala pana in 2019, deci orice ar vrea sa faca, tot nu pot”, a declarat Liviu Pop, care a solicitat ziarelor ce au publicat respectiva stire sa revina cu un drept la replica, in vederea clarificarii situatiei. Acest lucru i-a fost refuzat.

Surse din cadrul Primariei declara ca Pop a devenit tinta mediatica dupa interventia sa la sedinta de Consiliu Local unde primarul Marinel Rob si-a prezentat demisia, iar alesii municipali si-au dat girul pentru a fi schimbat.

„Domnul Marinel Rob este sustinut in functia de primar de catre majoritatea angajatilor. Adica are toata sustinerea, iar acum este schimbat. Cine face aceste jocuri meschine impotriva Baii Mari? Va aduc listele cu 250 de semnaturi pentru Marinel Rob primar. Nu abuzati de functie, respectali legea, nu lasati Baia Mare fara primar!”, le-a cerut atunci Liviu Pop consilierilor locali. Evident, nu a fost ascultat. Alesii locali au lasat orasul fara primar timp de cateva zile.

La scurt timp dupa sedinta, Pop ar fi fost sunat telefonic si amenintat, punandu-i-se in vedere sa nu mai aiba iesiri publice de acest gen.

Liviu Pop nu a confirmat, dar nici nu a negat faptul ca a fost amenintat, preferand sa nu abordeze acest subiect.

Mai jos, interventia sa in plenul Consiliului Local de vineri, 17 februarie.

ZiarMM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2