Sindicalistul Liviu Pop vrea sa intre in greva foamei

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

liviu pop sindicatPresedintele Federatiei Pro Administratie Maramures si vicepresedinte la nivel national, Liviu Pop, ar putea intra in greva foamei la sfarsitul lunii mai, alaturi de ceilalti sase membri ai Biroului Executiv al federatiei.

Motivul il reprezinta dezbinarea care exista intre liderii de sindicate, dar mai ales faptul ca nu este aplicata legea salarizarii unitare.

“Noi am luat decizia ca Biroul Executiv al Federatiei, format din sapte persoane, sa intre in greva foamei.

Vom anunta si institutiile internationale de intrarea noastra in greva. Facem acest gest din disperarea ca la nivel national, liderii de sindicate sunt scindati si nu lupta asa cum ar trebui”, a spus Liviu Pop.

Vlad HERMAN

Iata comunicatul federatiei:

comunicat

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

5 Comments

 1. ioan

  MARE foarte mare PACAT ca multi lideri de sindicat s-au imbogatit urgent si imediat din banii nostrii, sau facut ca lupta , insa tot timpul au dat mana cu tradatorii,, si-au atins scopurilii pentru buznarele proprii IAR ACUM VRETI UNITATE , gata liderii de sindicat in majoritate au fost si sunt neste MARIONETE, FALSI, INUMANI, MIZERABILI, etcetc,,, si urmeaza MAREA DESTRAMARE!!!!!!!!!!!! Luati exemplu orice mare lider de sindicat sa vedeti ce MARI AVERI A FACUT DIN falsele lupte sindicale !!!!!!!! neste p… fara precedent !!!!!!!!!!!

  Reply
 2. Greeg

  Ioan, de la com. precedent, are si el putina dreptate, doar cu gramatica sta cam rau/prost (probabil este unul dintre renumitii “postaci”…apropos,ioane cat iti dau sa scrii mizerii pe forumuri?). In rest, exista uscaturi si printre sindicalisti, ca peste tot. Dar nu se poate generaliza! Societatea romaneasca, in ansamblu, este dezbinata si…mai nou este si slab pregatita (de ex. ioan, de la comentariul de mai sus, care sta prost cu pregatirea scolara). Romanii ar trebui sa se TREZEASCA! Succes dlui Pop L, care este un om de treaba si luptator pentru oamenii lui.

  Reply
  1. ioan

   Poate ar trebui domnul Pop sa inceapa lupta sindicala din unitatea in care este numit sef pentru a-si tine gura !
   Pt cativa gologani TACE la nivel local !
   Sa nu uitam si apropierea de PSD din campanie !
   Asta spune tot despre onestitatea liderilor de sindicat !! TRADARE !!

   Reply
 3. dilau

  mai liviu pop, – e clar ca iar n-am inteles nimic – ;))) sa faci greva foamei pentru ” dezbinarea care exista intre liderii de sindicate” suna ca dracu. e ca si cum ai spune ” intru in greva impotriva mea”.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2