septembrie 26, 2021

Sindicatele cer prefectului sa atace in instanta dispozitia lui Catalin Chereches in cazul Liviu Pop

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele “Cartel Alfa” Maramures, Florin Hossu, solicita prefectului Vasile Moldovan sa atace in instanta dispozitia emisa de primarul baimarean Catalin Chereches in 11 august, prin care sindicalistul Liviu Pop este mutat intr-o alta functie la Primaria Baia Mare. Mai precis, de la Aparare Civila, Pop este trimis la Salubrizare.

Redam integral mai jos documentul trimis de Florin Hossu prefectului:

Domnului Vasile Moldovan, Prefect

Uniunea Sindicala Teritoriala “Cartel Alfa” filial Maramures, reprezentata legal prin domnul Hossu Florin Gheorghe, in calitate de presedinte, in completarea adresei nr. 26/17.08.2017 si inregistrata la Prefectura sub nr. 8403/17.08.2017, va comunicam anexat plangerea prealabila formulate de domnul vicepresedinte Pop Liviu impotriva Dispozitiei Primarului Baia Mare nr. 1964/11.08.2017, precum si dispozitia insasi, in scopul exercitarii controlului de legalitate stipulate in Legea nr. 215/2001, actualizata.

In numele SINDICATULUI pe care il reprezint, va solicitam sa declansati procedura de atacare in contencios administrative a Dispozitiei nr. 1964/11.08.2017 emisa de Primarul Municipiului Baia Mare, ca fiind nelegala si este consecinta unui vadit abuz.

Consideram ca se impune suspendarea de drept a acestei dispozitii a Primarului, ceea ce impune o actiune in justitie in procedura prevazuta de Legea 554/2004, actualizata.

Solicitarea noastra are un character urgent justificat de atitudinea nedemocratica a Primarului Municipiului Baia Mare de a ataca un functionat public avand o dubla calitate, lider de sindicat si functionar public.

Cu deosebita consideratie, Gheorghe Florin Hossu, Presedinte “Cartel Alfa”

De cealalta parte, Liviu Pop s-a rezumat sa afirme ca asteapta decizia prefectului.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. banhidi

    n-are dom’ prefect atata sange in instalatie.. si nici vointa… de ce sa-si complice domnia sa existenta cand poate sta linistit, fara batai de cap??

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2