Sindicatul Liber din Învățământ Maramureș regretă plecarea dintre noi a profesorului dr. Vasile Mih

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Sindicatul Liber din Învățământ Maramureș (SLI MM) regretă enorm trecerea la cele veșnice a celui care a fost un om deosebit, un dascăl de excepție și un profesionist desăvârșit: prof. dr. Vasile Mih, director al Colegiului Național ”Dragoș Vodă” din Sighetu Marmației, se arată într-un comunicat al sindicatului.

”Plecarea dintre noi a colegului prof. dr. Vasile Mih, membru SLI MM, reprezintă pentru întreg învățământul maramureșean un moment extraordinar de greu. Pierderea lui este cu atât mai dificil de acceptat cu cât e primul dascăl din Maramureș, de la începerea școlii, care a pierdut lupta cu noul coronavirus, reamintindu-ne cât de vulnerabili putem fi cu toții în fața acestei boli. Prof. dr. Vasile Mih va dăinui mereu în memoria noastră!”, a transmis prof. Ioana Petreuș, președintele SLI MM.

În aceste momente grele, SLI MM este alături de familie și de întreaga comunitate didactică a Colegiului Național ”Dragoș Vodă” Sighetu Marmației.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. dan

    Sindicatul Liber din Invatamint Maramures regreta pe buna dreptate plecarea prof. dr. Mih, dar regreta de asemenea intoarcerea in invatamint a regretatului ministru al invatamintului, Liviu Pop (daca se reintoarce).

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2