Sindicatul Liber din Învăţământ Maramureş sprijină cadrele medicale de la Spitalul Judeţean Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Sindicatul Liber din Învăţământ Maramureş (SLI MM) se alătură eforturilor de ajutorare a unităţilor spitaliceşti din judeţul nostru în plină pandemie generată de noul coronavirus.

Astfel, prin intermediul Asociaţiei „Prietenii Spitalului”, SLI MM a făcut o donatie Spitalului Judeţean „Dr. Constantin Opriş” Baia Mare, banii urmând a contribui la achizionarea de echipamente de protecţie, măşti de protecţie, medicamente ori alte materiale necesare cadrelor medicale sau pacienţilor.

„În aceste momente grele pentru toată lumea, ne alăturăm celor aflaţi în prima linie, medicilor şi asistentelor, care îşi riscă vieţile pentru a le salva pe ale altora. Considerăm că este o perioadă în care avem nevoie, mai mult ca oricând, să putem conta unii pe ceilalţi pentru a depăşi cu bine o perioadă dificilă”, a declarat prof. Ioana Petreuş, preşedintele SLI MM.

SLI MM  profită de ocazie pentru a le mulţumi colegilor care au găsit soluţii prin care să fie aproape de elevi, organizând cursuri online.

„Apreciem eforturile şi implicarea tuturor cadrelor didactice din judeţ. SLI MM ii asigură că este în permanentă legătură cu autorităţile, iar informaţiile de care au nevoie vor ajunge la ei prin mijloacele de comunicare online (email, site, Facebook). De asemenea ii rugăm să ne semnaleze, prin intermediul liderilor sindicali din unitatea de învăţământ din care fac parte, orice situaţie dificilă în care se află. Grija noastră se îndreaptă acum spre toți membrii SLI MM”, a subliniat prof. Ioana Petreuş, preşedintele SLI MM.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2