Singapore: Un barbat care a infipt scobitori intr-un scaun de autobuz risca pedeapsa cu inchisoarea

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Un barbat de 60 de ani banuit ca ar fi infipt scobitori intr-un scaun dintr-un autobuz din Singapore risca pana la doi ani de inchisoare daca este gasit vinovat, potrivit politiei orasului-stat din Asia de Sud-Est, informeaza miercuri AFP, transmite AGERPRES.

O companie de transport in comun a depus plangere dupa ce a constatat ca unul dintre scaunele unui autobuz a fost perforat cu scobitori. Politia a deschis o ancheta.

„Dupa investigatii amanuntite si cu ajutorul imaginilor inregistrate de camera de supraveghere, politia a stabilit identitatea suspectului”, au precizat fortele de ordine intr-un comunicat de presa emis marti.

Un internaut a publicat la sfarsitul lunii iulie pe reteaua sociala Facebook fotografii cu scobitorile infipte in scaun, imagine care a fost distribuita de peste 2.500 de ori.

„Ia priviti ce era sa patesc in dimineata aceasta! Slava domnului ca m-am uitat bine inainte sa ma asez”, a comentat internautul.

Presupusul autor, a carui identitate nu a fost facuta publica, risca o amenda si o pedeapsa de pana la doi ani de inchisoare.

Singapore, un important centru financiar asiatic, este recunoscut pentru legislatia foarte severa impotriva vandalismului care poate atrage dupa sine pedepse cu inchisoarea sau prin flagelare.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2