Singurul maraton de ciclism din Maramures incepe in 5 iulie

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

orientare bicicletaStartul in MTB Maraton Baia Mare se da in 5 iulie, maraton de ciclism la care sunt asteptati amatori si profesionisti din diferite categorii de varsta.

Concursul, singurul de acest fel organizat in Maramures, se organizeaza pe mai multe trasee: hobby – 27 de km, semimaraton – 44 km si maraton – 87 km, ultimele doua avand un grad de dificultate mediu spre mare. Tot in cadrul competitiei exista si un traseu Family Tour, cu o lungime de aproximativ 15 km, mult mai accesibil decat celelalte si care este destinat promovarii cicloturismului montan in randul familiilor, inclusiv a copiilor.

Noutatea MTB Maraton Baia Mare 2014 o reprezinta inlocuirea anumitor parti din traseul editiilor anterioare pentru ca acesta sa poata fi parcurs 100% pe bicicleta. Organizatorii spera ca decizia sa fie pe placul participantilor.

Plecarea pe traseu se va face de la Cabana Brazi 2 din statiunea Izvoare, iar circuitul este intr-un peisaj montan deosebit de frumos, situat pe platoul vulcanic de sub varful Ignis. Cabana ofera doritorilor locuri de cazare si posibilitati de masa.

Maratonul de ciclism, ajuns la editia a 8-a, este organizat de AS Club Sportiv Mad Snails Baia Mare, asociatie care isi propune sa sporeasca numarul persoanelor care practica ciclismul, sa promoveze bicicleta ca mijloc de transport si sa incurajeze un mod de viata sanatos.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *