Sistem de inchidere al portbagajului modificat pentru contrabanda cu tigari

Reclame home 1
Reclame home 1

Politistii de frontiera din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Sighetu Marmatiei au descoperit si confiscat aproximativ 2.500 pachete tigari care se aflau in portbagajul unui autoturism condus de un cetatean roman, pe care acesta intentiona sa le comercializeze pe piata neagra de desfacere din zona.

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Viseu de Sus au desfasurat o actiune in zona de responsabilitate, pe linia combaterii contrabandei cu tigari. Astfel, frontieristii au oprit in trafic, pentru control, pe raza localitatii Salistea de Sus un autoturism marca Audi A6, inmatriculat in Romania.

Masina era condusa de catre un tanar maramuresean in varsta de 25 de ani. La controlul autoturismului acesta a declarat politistilor de frontiera ca portbagajul este blocat si nu se poate deschide.

Iulia Stan, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “Drept urmare, s-a luat masura conducerii autoturismului in cauza impreuna cu soferul la sediul Politiei de Frontiera, in vederea efectuarii unui control amanuntit a mijlocului de transport. Cu ocazia controlului, s-a constatat faptul ca portbagajul se deschide cu un mecanism improvizat, ascuns sub placuta cu numarul de inmatriculare, iar in interior s-au descoperit cinci colete cu tigari. In urma inventarierii baxurilor descoperite in portbagaj a rezultat cantitatea de 2.490 de pachete cu tigari, de provenienta ucraineana, in valoare de 29.100 lei. In cauza, se fac cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, iar intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii.”

Autoturismul folosit la transportul tigarilor, in valoare de 7.230 lei, a fost indisponibilizat la sediul Politiei de Frontiera, iar in continuare se fac verificari sub directa supraveghere a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Dragomiresti, urmand ca la final sa fie luate masurile legale ce se impun.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole