Sistemul national de avertizare a fenomenelor meteo periculoase, modernizat printr-o investitie de 4 milioane de euro

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

vremea-meteo-termometruSistemul national de avertizare a fenomenelor meteo periculoase este modernizat printr-o investitie de 4 milioane de euro, prin co-finantare, in acest context Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) urmand sa sprijine celelalte institutii pentru a lua deciziile potrivite, a declarat, miercuri, in cadrul unui eveniment dedicat Zilei Mondiale a Meteorologiei, organizat de ANM, ministrul Mediului, Cristiana Pasca – Palmer, informeaza AGERPRES.

“Istoria meteorologiei are radacini foarte adanci, iar primul serviciu meteo a fost infiintat in anul 1884. Romania se afla printre statele fondatoare ale Organizatiei Mondiale a Meteorologiei. Tema din acest an a Zilei Mondiale a Meteorologiei este binevenita, in contextul deciziilor luate la finele anului 2015, la Conferinta de la Paris.

In opinia mea, Administratia Nationala de Meteorologie este institutia-cheie in lupta noastra fata de schimbarile climatice. Administratia Nationala de Meteorologie a sprijinit si sprijina in mod real celelalte institutii in a lua deciziile potrivite”, a afirmat ministrul Mediului.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *