SITUAȚIE ISJ – Grădinița din Baia Mare cu procent de vaccinare de… 6562,00%

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Maramureș a dat publicității, în acest final de săptămână, scenariile funcționării unităților de învățământ din județ pentru săptămâna care urmează. Toate unitățile de învățământ din județ se vor afla în scenariul verde, adică elevii vor fi prezenți fizic în bănci. În total sunt 400 de unități școlare (structuri cu personalitate juridică și unitățile arondate) unde școala se va face ca dinainte de pandemie. Dacă ne uităm la procentul de vaccinare a personalului din școli, observăm că avem în județ, în Baia Mare mai exact, o grădiniță unde procentul de vaccinare este de…6562,00%. Este vorba despre Grădinița cu Program Prelungit „Step by Step” Baia Mare, singura din județ cu acest procent de vaccinare impresionant.

În marea majoritate a unităților de învățământ din județ procentul de vaccinare a personalului este undeva în medie la 60%, însă avem și unități unde avem 100% procent de vaccinare. Acest procent de 100% îl găsim în marea majoritate a cazurilor la personalul care activează în grădinițele din județ. În această situație se află Grădinița cu program prelungit Arduzel, Grădinița cu Program Normal nr. 2 Baia Mare, Școala Gimnazială Internațională Baia Mare, Grădinița cu program normal 24 Baia Mare, Grădinița cu program prelungit Băiuț, Grădinița cu program normal Boiu Mare, Grădinița cu program normal nr. 5 Borșa, Grădinița cu program Normal Bocicoiu Mare, Grădinița cu program normal Ungureni, Grădinița cu program normal Cărbunar, Grădinița cu program normal Plopșor, Grădinița cu program normal Dăneștii Chioarului, respectiv Iadăra, Grădinița cu program normal Ocna Șugatag, Școala primară Susani, Grădinița cu program normal Berchez, Grădinița cu program normal Oblaz și Pedolena, respectiv Voucii, Grădinița cu program normal Lazii, Grădinița cu program normal Săbișa, Grădinița cu program normal Șugău Sighet, Școala primară nr. 6 Sighet, Grădinița cu program normal Bozânta Mare și Școala gimnazială Nistru, Grădinița cu program normal Zavesiva, respectiv mai multe unități școlare din Vișeu de Sus (Grădinița cu program normal nr. 5, Grădinița cu program prelungit nr. 8 și Școala primară nr. 5).

La polul opus avem Grădinița cu program normal Zarisa, unde procentul de vaccinare este de 0%. Nu este singura unitate școlară din județ cu acest procent de vaccinare. Procente mici de vaccinare avem și la Școala Primară Suciu de Jos (33%), Grădinița Ana din Săpânța (0%), Grădinița „Genesis” Săsar (14,28%), Școala Gimnazială nr. 2 Ruscova (33,33%), Școala Gimnazială Plaic (29%), Grădinița cu program normal Lujana II (14,28%), Școala primară Lespedea de Jos (33,33%) sau Grădinița cu program normal Horb II (0%).

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2